B&B Cinco heeft één kamer die in ons huis is gesitueerd, op de 1e etage.  Via een privé ingang gaat u (via trap) naar boven. Hier kunt u gebruik maken van een apart toilet. In de heerlijke lichte kamer bevind zich o.a. een douchecabine met regendouche en een aparte wastafel. Verder staat er een heerlijk 2persoonsbed, een minibar gevuld met o.a. frisdrank en water. Ook is er een zitje waar het ontbijt genuttigd kan worden. U komt hier volledig tot rust. Op de kamer liggen verschillende folders, wandel-, en fietsroutes. Woensdrecht ligt in een prachtige omgeving met bossen, polderland en waternatuur. Het ligt op 20 minuten rijden van Antwerpen, Zeeland en vergeet de Brabantse Wal niet! Woensdrecht ligt ten zuiden van Bergen op Zoom en is een echte wieler-en fietsgemeente. 

U kunt bij ons gratis parkeren en eventuele fietsen kunt u in de garage zetten. In de ochtend (na overleg) zal ik uw ontbijt bij de deur zetten of misschien in onze tuin bij lekker weer! Ik heet u graag welkom met een presentje in de vorm van een klein flesje wijn, wit of rood. U kunt onbeperkt gebruik maken van de koffie en thee en uiteraard bied ik gratis wifi aan. Ik heb ervoor gekozen om geen tv op de kamer te zetten om alle rust te kunnen waarborgen. Heeft u zin om een kaartje te leggen of een ander spelletje te spelen? Wilt u misschien iets lezen? Ook daarin kan ik u voorzien. Het zal u aan niets ontbreken, aan alles is gedacht. Mocht u toch nog iets missen hoor ik het graag. Ik heet u van harte welkom in ons huis, in onze B&B!

 

 

 

 

 

 

 

 

HUISREGELS

 

  1. Huisdieren zijn niet toegestaan.
  2. Deze accommodatie is niet geschikt voor kinderen.
  3. Roken is binnen niet toegestaan.
  4. Helaas is onze B&B kamer niet geschikt voor minder valide personen
  5. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies, ongeluk, medische kosten of schade aan goederen door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.
  6. Gelieve voorzichtig om te gaan met alle spullen.
  7. Gebruik door derden is niet toegestaan.
  8. Gelieve een half uur voor aankomst uw verwachte aankomsttijd aan te geven (zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten).
  9. Het is ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.
  10. Houdt u zich niet aan bovenstaande huisregels dan behoudt B&B Cinco het recht uw verblijf per direct te beëindigen zonder restitutie.